Anunturi Generale|

STIMAȚI CETĂȚENI,

În perioada 10-31 martie 2021, Institutul Național de Statistică va efectua un recensământ de probă la care vor participa aproximativ 50.000 de gospodării selectate în mod aleatoriu, de pe întreg teritoriul țării. Acesta este un exercițiu ale cărui rezultate nu vor fi diseminate publicului, fiind realizat cu scopul de a ne asigura că totul va funcționa ireproșabil anul următor la recensământul propriu-zis.

Pentru localitatea Agigea au fost selectate 642 de gospodării din zone constituite ca eșantion pentru a participa la recensământul de probă, pentru care solicităm sprijinul și colaborarea dumneavoastră.

               Informații privind eșantionul selectat pentru recensământul de probă din localitatea Agigea, vor fi disponibile pe site-ul Direcției Județene de Statistică Constanța, persoanele selectate în eșantion primind un pliant informativ (disponibil pe www.recensamantromania.ro și www.insse.ro).

               Ca măsură de protecție împotriva SARS-Cov2, aveți posibilitatea să vă auto recenzați, completând un formular de preînregistrare disponibil la adresa https://rpl.insse.ro/. Urmare a preînregistrării, persoanele care se vor auto recenza la recensământul de probă vor primi, la adresele de e-mail indicate în formularul de preînregistrare, un link care le va dirija către chestionarul individual. Această etapă de auto recenzare se va desfășura timp de șapte zile, între 10 și 16 martie 2021.

               Cetățenii care, din motive obiective, nu se pot auto recenza, vor fi vizitați de către un recenzor în perioada 22-31 martie 2021, pentru realizarea interviului față în față.

               Întrucât colaborarea dumneavoastră este esențială pentru asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a viitorului recensământ, vă rugăm să sprijiniți demersul nostru și să cooperați cu recenzorii care vă vor vizita atât după orele 16.00 cât și pe perioada weekend-ului, oferindu-le acestora informațiile solicitate.

               Vă mulțumim.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut