Anunturi Generale|

Conform Hotărârii de Guvern nr. 894/28.09.2023 privind aprobarea declansării procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului, precum și a listei imobilelor proprietate publică a statului, precum și amplasamentul care constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes național ” Modernizarea Infrastructurii feroviare din Portul Constanța” : Etapa 1 – Valu lui Traian și Etapa 2, aflate pe raza unităților administrativ-teritoriale : Agigea, Constanța și Valu lui Traian- județul Constanța, publicată în Monitorul Oficial nr. 887 din 03.10.2023, vă informăm că s-a procedat la afișarea la sediul Primăriei Comunei Agigea din comuna Agigea str. Bujorului nr.11, jud. Constanța a următoarelor documente:

  • Anexa 2 – Lista imobilelor ( terenuri și construcții) proprietate privată care fac parte din coridorul de expropriere, proprietarii sau deținătorii acestora, precum și sumele individuale aferente despăgubirilor.
  • Anexa 3 – lista imobilelor proprietate publică a statului care fac parte din coridorul de expropriere, situate pe amplasamentul lucrării de utiliatte publică de interes național.
  • Anexa 4 – lista imobilelor proprietate publică a unităților administrativ-teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes național.
  • Anexa 1- Planurile topografice cu coridorul de expropriere – 6 planșe (aferente UAT Agigea ), se află la biroul Urbanism unde pot fi studiate și obținute și alte informații în funcție de interesul persoanelor care solicită studierea.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut